ΕΣΠΑ
Τηλ. Επικοινωνιας26515 53005

Τρόποι πληρωμής

Οι διαθέσιμοι τρόποι πληρωμής είναι οι ακόλουθοι:

1. ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

EUROBANK
IBAN :GR52 0260 2700 0005 8020 1444 977 

ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ 
IBAN : GR75 0110 2610 0000 2614 0441 770 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ 
IBAN: GR02 0172 4050 0054 0509 7568 373 

Δικαιούχος : Γκούβελος Νικόλαος του Γεωργίου

Ως αιτιολογία μπορείτε να αναγράψετε τον αριθμό παραγγελίας.


Μετά την κατάθεση για τη δική σας καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτηση ενημερώστε μας, στέλνοντας μας email στο info@e-specialmoments.gr το αντίγραφο της τραπεζικής σας κατάθεσης.

Η τραπεζική κατάθεση θα πρέπει να ολοκληρώνεται εντός 3 ημερών αλλιώς ακυρώνεται η παραγγελία.


2. ΧΡΕΩΣΤΙΚΗ/ΠΙΣΤΩΤΙΚΗ ΚΑΡΤΑ

Αποδεκτές κάρτες : Όλες οι χρεωστικές/πιστωτικές κάρτες (Visa, Mastercard, Diners, Maestro, Discover).

Η χρήση της χρεωστικής/πιστωτικής σας κάρτας για τις αγορές σας στο ηλεκτρονικό κατάστημα «www.e-specialmoments.gr» είναι απόλυτα ασφαλής, εφόσον τηρείτε τις σχετικές οδηγίες. Μόλις ολοκληρώσετε τη συμπλήρωση όλων των στοιχείων που απαιτούνται για την καταχώρηση της παραγγελίας θα μεταφερθείτε αυτόματα στο ασφαλές site της  ,  όπου θα έχετε τη δυνατότητα να συμπληρώσετε απευθείας τα στοιχεία της χρεωστικής/πιστωτικής σας κάρτας.

Για να πληρώσετε με χρεωστική/πιστωτική κάρτα, θα πρέπει να συμπληρώσετε στη σχετική φόρμα το ακριβές όνομα κατόχου, τον αριθμό και την ημερομηνία λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, καθώς και τον τριψήφιο αριθμό (CVV) που βρίσκεται στο πίσω μέρος της κάρτας.

Σε κάθε περίπτωση αγοράς, ο αγοραστής θα πρέπει να είναι και ο κάτοχος της κάρτας που χρησιμοποιείται για την εκάστοτε συναλλαγή.
Η EveryPay είναι ένα Ίδρυμα Πληρωμών πλήρως αδειοδοτημένο και εποπτευόμενο από την Τράπεζα της Ελλάδος. To Payment Gateway (PGW) της EveryPay είναι το πιο προηγμένο σύστημα στην Ελλάδα και ένα από τα ταχύτερα στην Ευρώπη.

«Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCIDSS). Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή»

3. ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗ

Ο πελάτης πληρώνει με την παράδοση της παραγγελίας στο χώρο του, τον υπάλληλο της ταχυμεταφορικής εταιρείας, ο οποίος ενεργεί κατ’ εντολή της «ΓΚΟΥΒΕΛΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ». Στην περίπτωση αυτή ο πελάτης θα επιβαρύνεται με χρέωση των εξόδων αντικαταβολής 2,00 ευρώ (συμπεριλαμβανομένου του εκάστοτε αναλογούντος ΦΠΑ). Η αντικαταβολή ισχύει μόνο για παραδόσεις εντός Ελλάδος.


4. ΠΑΡΑΛΑΒΗ ΚΑΙ ΕΞΟΦΛΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ

Διεύθυνση: Ν. Παπαδοπούλου 15 , Ιωάννινα